Új cég, új székhely, vagy a megújuláshoz bárminemű segítség.

Szponzorált tartalom

topcegalapitas.eu

topcegalapitas.eu

A topcegalapitas.eu bármelyiket segít nekünk biztosítani, megvalósítani a címben felsoroltak közül. Kezdő vállalkozóknak bt-t, kft-t létrehozni, eligazodni az üzleti dolgokban, ami a bürokráciát illeti, vagy egy sokadik céget megcsinálni azoknak, akik belefáradtak már az ezzel való vesződésbe. Mindent meg lehet unni… Én most a legnagyobb izgalommal állok életem első ilyen kalandja előtt, másnak meg már ez egy dögunalmas dolog, amit inkább lepasszolna… Székhelyhez, bejegyzett cégcímhez jutni is segítenek azoknak, akik valamiért nem tudnak már fenntartani, vagy bérelni erre egy külön ingatlant. Esetleg nem is akartak sohasem ilyen költségeket a nyakukba venni.

A topcegalapitas.eu abban is partner, hogy minden mindig rendben menjen egy szükséges cégmódosítás során. A céges világban ugyanis már nem lehet elnézni egy határidőt, vagy elmulasztani valamit. Ők ismerik jól a hatóságok működését, elvárásait, betéve tudják, mik a cégek kötelezettségei mondjuk változásos adatbejelentés során, ügyvédi munkát tudnak nekünk intézni ilyen téren stb.

Ha most vágunk bele valamibe, vagy először kell belenyúlnunk cégünk életébe, mondjuk le kell cserélni az ügyvezetőt, vagy tagcserét kell végrehajtani (kiléptetés-beléptetés), elolvashatunk egy rakás erre vonatkozó információt náluk, viszont, ha úgy érezzük, ez nem a mi dolgunk, adjuk át nekik ezeknek az intézését. Ugyanez vonatkozik arra is tehát, ha sokalljuk az irodabérlést, az azzal járó adminisztrációt, lehet velük együttműködve egy olyan bejegyzett cégszékhelyünk, kihelyezett cégtáblával, ami nem olyan székhely lesz, ahol nem találnak az érdeklődők senkit – akár a postás, akár egy hatóság érdeklődne utánunk. Pont ellenkezőleg, mi sem természetesebb, hogy biztosítják, legyen ott, aki minden nap átveszi a leveleinket és fogad, eligazít bárkit.

A topcegalapitas.eu biztosítja a cégbíróság előtti képviseletünket, akármire szerződünk, mindenről értesítenek e-mailben, tárgyaláshoz biztosítanak irodahasználatot, mindent mindig nagyon gyorsan intéznek, minimális személyes jelenlétet igénylő módon (ha egyáltalán kell ilyesmi). Nagyon sok opciónk lesz az idő- mellett a pénzspórolásra is, mert van például IPA-mentes opcionális szélhelycímük, nem kell fizetnünk a székhelyszolgáltatás eredményeképp építményadót, és bérleti díjat sem, mint mondtam.

Ha most vágunk cégalapításba, és székhelyet is szeretnénk, hogy ne otthonra, vagy egyéb „érzékeny” helyre kelljen bejegyeztetnünk cégünket, ingyen biztosítják a cégalapítási feladatok ellátását. Hiszen a csomag része lehet az úgy, hogy csak a bérlés igencsak kedvezményes költségeit kell így megfizetnünk. Azt ajánlják, csak egy könyvelőt érdemes keresni, és magunknak eldöntenünk alapítás esetén, hogy mi lesz a cégünk neve, de egyébként lebeszélhetünk velük is mindent. Láttak ők már elég kis kezdőt és nagyon-nagyon türelmesen, ugyanakkor fokozott hatékonysággal járnak el mindenben. Azért jó a neten fellelhető, róluk, a közös munkáról szóló beszámolókat olvasni, mert meggyőző mind, és tőlük tényleg azt kapjuk ezek alapján (minden korábbi ügyfél megerősítéséből kiindulva), amit ígérnek. Azt a gyorsaságot, azt a professzionalizmust!

Kevesebb nekünk jutó papírmunka, késbőbb kevesebb intézni való lesz a jutalom – én könnyen jutottam idáig, most fogok céget alapítani, de egy szállítmányozó cég vezetője, aki őket ajánlotta, biztosított, hogy szerinte is így döntök a legjobban. Ha nem magam próbálok mindent kiokoskodni. Leírások alapján próbálok azért odafigyelni, mégis szeretném, ha nem én kellene intézkedjek, mert rutin nélkül mindig kimaradna, félrecsúszna valami. Még akkor is nehezebben, kisebb rugalmassággal járunk el mi magunk ilyen ügyekben, ha már van is tapasztalatunk. Ők viszont ezt csinálják több, mint 10 éve minden hétköznapon. Szerintem megnyugtató, hogy lett egy ilyen lehetőségem és nem akarok másokat sem megfosztani ettől az infótól. A topcegalapitas.eu létezéséről érdemes mindenkinek tudnia!