Megtaláltam a legjobb autós boltot!

Szponzorált tartalom

Sonax csomagok - Autó külső felületek - Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Bevallom, nagyon sokáig kellett keresgélnem, mert maximalista vagyok és csak azzal elégszem meg, ami minden olyan szempontnak megfelel, amit én állítottam fel. Ez nem volt másképp az autós boltok keresésénél sem. Vettem egy új autót, ami a legjobbat érdemli. Mivel a fővárosban élek, nem kevés a választék az autós szaküzletekből sem, mint semmi másból. Így sokáig keresgéltem, hasonlítottam össze a boltokat, kérdeztem meg ismerősöket, mire megtaláltam az olajwebshop.hu oldalt.

Ha benneteket is érdekel, kattintsatok ide: Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Ez az oldal azért is a legmegfelelőbb, mert viszonylag közel lakom a kelenföldi üzlethez, ami az Etele úton van. Van még a városban három helyen is szaküzlet, a VI. kerületben a Munkásotthon utcában, a III. kerületben a Hévízi úton és Kőbányán a X. kerületben a Gyömrői úton. Ez fontos, mert ha rendelek, akkor át tudom venni személyesen, de akár házhoz is tudja szállítani a cég, 30 ezer forint feletti rendelés esetén ingyenesen, alatta 990-1990 forintért.

Én, miután ráleltem erre a cégre, először bementem a boltba és vettem motorolajat az autómba, mert ez a fő termékük és ezt akartam kipróbálni. Majd rászoktam az online rendelésre, mert sokkal kényelmesebb. Legutóbb például innen rendeltem: Sonax csomagok – Autó külső felületek – Ápolás-karbantartás  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. A Sonax márkát amúgy is kedvelem, és itt remek ár-érték arányban tudtam venni a csomagokból. Így rendeltem egy Sonax XTREME kerámia lakkvédő szettet és egy Sonax profi motorvédelem csomagot, ami ráadásul kedvezményes áron volt a honlapon. A csomagok mellett még rendeltem ragasztót és tömítőt is, egy tubusos, CX-80 fekete szilikon pasztát, egy CX- 80 fekete szilikon tömítőt és egy CX- 80 fekete szilikon, gázos tömítőt is.

A webshop választéka óriási, a termékekről remek fényképek vannak feltöltve és minden termékhez van részletes leírás mellékelve, ami nagyon hasznos tud lenni. Továbbá vannak vásárlói vélemények, amelyen rendkívül meggyőzőek voltak számomra, és nem kizárt, hogy én magam is írok majd egy-egy pozitív véleményt a honlapról és a cégről. A cég egyébként magyar tulajdonban van, főként közlekedési kenőanyagokat és ehhez kapcsolódó termékeket forgalmaznak a 2011-es alapításuk óta. Azóta folyamatosan bővül a vásárlók köre és a termékkínálat is. Az autókba, motorkerékpárba, vízi járművekbe és teherautókba való olajokon kívül még rengeteg terméket lehet kapni a cégnél. Vannak ápolási és karbantartási termékek, külső és belső felületre, különféle anyagokra, vannak adalékok szintén autókhoz, motorokhoz, vannak szűrők és gyújtógyertyák, valamint számos egyéb termék, például a téli termékek, hűtőfolyadékok, fékfolyadékok, autó szervizeléséhez szükséges termékek, személyi higiéniai termékek, ablaktörlő lapátok, ragasztók, tömítők, kenőzsírok, izzók és még sorolhatnám. Aki kíváncsi, vagy aki szintén a lehető legjobb autósboltot keresi, az nézze még bátran az olajwebshop.hu oldalt!