Delegáld a székhelyed feladatait!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás

székhelyszolgáltatás

Ha meg szeretnéd könnyíteni a saját életedet, és nem szeretnél olyan dolgokkal foglalkozni, mint a hivatalos postai küldemények átvétele, iroda bérlése vagy adminisztráció fenntartása a székhelyen, akkor van egy remek hírem a számodra. A Székhelycentrum mindent megtesz annak érdekében, hogy Te nyugodtan foglalkozhass a fontosabb teendőkkel.

A Székhelycentrum székhelyszolgáltatása lehetővé teszi számodra, hogy több időd legyen. Ugyanis nem kell állandóan elérhetőnek lenned a székhelyen, amikor érkezik a postás, nem kell azon sem aggódnod, hogy esetleg egy-egy hivatalos levél elkerüli a figyelmed vagy elkallódik, és külön irodát sem kell bérelned a megbeszélésekhez.

A Székhelycentrum csapata biztosítja számodra a nyugodt és törvényes székhely meglétét. Ha velük együtt dolgozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy a székhelyeden minden helyzetben jogszerűen és törvényesen fognak eljárni. Még ügyvédi irodákkal is szoros kapcsolatban állnak, ezért, ha valamilyen kérdésük lenne, akkor megbízható forrásból tájékozódnak. Emellett pedig folyamatosan figyelemmel kísérik a székhelyeket érintő változásokat, hogy a tudásuk mindig naprakész lehessen.

Amennyiben a székhelyszolgáltatás Téged is érdekel, akkor a weboldalukon minden fontos és lényeges információt elolvashatsz. Ugyanis a Székhelycentrum nem fukarkodik az információkkal sem. Egy olyan szuper weboldalt sikerült létrehozniuk, ami nemcsak nagyon mutatós, de könnyen használható és egy helyen minden lényeges infó megtalálható. Ha érdekelnek a székhelyszolgáltatás részletei és a havi költsége, akkor a weboldalon ezeket is megtalálhatod.

Amikor én belevágtam a vállalkozásomba, akkor olyan bizonytalan voltam még az elején, hogy nekem szükségem volt egy biztos pontra. Ez pedig a Székhelycentrum volt. Mivel nagyon sok újdonsággal találtam szembe magamat, és rengeteg dolgot meg kellett még megtanulnom, ezért meg szerettem volna könnyíteni a saját életemet. Amikor rátaláltam a Székhelycentrum oldalára és elolvastam mindent a székhelyszolgáltatásról, akkor azt éreztem, hogy nekem erre van szükségem. Telefonon fel is vettem velük a kapcsolatot, megbeszéltük a részleteket, és már bele is vágtunk a közös munkába.

Szerencsére a Székhelycentrum csapata nagyon rugalmas, ezért nem várják el az ügyfeleiktől, hogy minden apróság miatt utazgassanak. Ennek köszönhetően még a szerződéskötés is meg tud valósulni online.

Ma már digitálisan szinte minden elérhető és megvalósítható. A Székhelycentrum csapata pedig teljes mértékben kihasználja ezeket a lehetőségeket. Hiszen nemcsak a szerződéskötés és a kommunikáció zajlik az online térben, de a meghatalmazással átvett hivatalos leveleket is e-mailen átküldik neked. Így nem kell még ezek miatt sem feleslegesen utaznod.

Sok székhelyszolgáltató elvárja az ügyfeleitől, hogy személyesen minden apróságért elmenjenek a székhelyre. Mivel azoknak a vállalkozásoknak, akik igénybe veszik a székhelyszolgáltatást, nincs szükségük a székhelyre naponta, ezért ez számukra egy felesleges kitérő lenne. Ezzel szemben viszont a Székhelycentrum csapata tiszteletben tartja mindenki idejét.

Sőt, még a nehezebb időkben is kitartanak az ügyfeleik mellett. Ez azt jelenti, hogy ha valami miatt fizetési nehézsége adódna a cégnek, akkor ebben az esetben sem bontják fel egyből a szerződést. Helyette 3 hónap türelmi időt adnak. Ha ez időn belül bármikor úgy látod, hogy igénybe tudod venni ismét a székhelyszolgáltatást, akkor ezt megteheted.

Mint látható, a Székhelycentrum csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfeleik maximálisan elégedettek lehessenek velük. Ez köszönhető annak, hogy profik, nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek, már több mint 16000 elégedett ügyfelük volt, és nagyon segítőkészek. Számukra a vállalkozások segítése az első, nem saját maguk.

Ha Te is úgy érzed, hogy egy kis segítségre lenne szükséged a mindennapok során, és úgy látod, hogy a székhelyszolgáltatás megoldás lehetne számodra, akkor a szekhelycentrum.hu oldalon minden lényeges információt megtudhatsz a székhelyszolgáltatásról.

Tájékozódj a lehetőségekről, hogy semmilyen remek ajánlatról ne maradj le!