Belső tokos redőny beépítése személyre szabottan.

Szponzorált tartalom

belső tokos redőny

belső tokos redőny

Nagy előny, ha az ingatlan, amelyben élünk, redőnnyel van felszerelve. Nem csak egy általános felszereltségről beszélünk, hanem egy olyan árnyékolóról, ami nem csak árnyékot ad vagy kizárja a kíváncsi tekinteteket, hanem sokkal többet képes nyújtani ennél!

Amennyiben a belső tokos redőny beépítése eleve az épülő, felújítandó ingatlannál tervben van, úgy célszerű már a kezdetekkor felvenni a kapcsolatot egy redőnyös céggel, akik az elejétől kezdve az igényeink szerint dolgoznak. Fontosak ugyanis a méretek, hiszen a belső tokkal rendelkező redőnyöknél mindenképp szükség van az előzetes tervezésre. A beépítésükkel már akkor számolni kell, mielőtt a nyílászárók méreteit meghatározzuk.

A régi családi házaknál és tégla építésű lakásoknál azonban utólag is beszerelhető, köszönhetően ezeknek az épületeknek az akkori kialakításának. Ennek a típusnak az előnye leginkább az esztétikum, tartósság, könnyű hozzáférhetőség szerelésnél, ami érv amellett, hogy miért a belső tokos redőnyt válasszuk.

Ennél a redőny típusnál ugyanis, ahogy nevében is benne van, a redőnytok a falon belül helyezkedik el. Ehhez pedig kellő mértékű helyre van szükség. A Redőnyben Otthon készséggel áll rendelkezésére, ha a beépítés mellett a gyártást is profi szakemberekre szeretné bízni!

A belső tokos redőny felszerelése megoldható minden típusú nyílászárónál. Nagyon esztétikus megjelenéssel bír, színeit illetően csak a képzelet szab határt. Mindegy, hogy műanyag vagy alumínium redőnyt szeretne, minden részletét tekintve a legjobb minőséget kaphatja!

Sajátossága, hogy a redőnydoboz a falba van süllyesztve. Ez azért előnyös, mert amint megtörtént a beépítés, ezt a tokot el lehet burkolni, nem fog látszani. Ha szerelésre van szükség, azt belülről, házon belül meg lehet oldani bontás nélkül a szerviz nyíláson keresztül.

A beépítés mindig a méretvétellel kezdődik. A méretek meghatározását követően egyedi méretre gyártás is lehetséges, így az sem gond, ha nem szabványos kivitelben szeretne redőnyt, mert azt nem engedik az ingatlan adottságai. Forduljon bizalommal a redőnyös céghez, ha szakszerű, profi megoldásokat szeretne redőnyével kapcsolatban!