A természetes C-vitamin előfordulása.

Szponzorált tartalom

természetes C-vitamin

természetes C-vitamin

Mindig hallhatjuk, hogy a vitaminpótlás különösen fontos, főként bizonyos időszakokban, mikor például kevesebb természetes forrás áll rendelkezésünkre a pótláshoz, illetve mikor immunerősítésre van szükség.

A különböző ásványi anyagok és a vas felszívódását is elősegíti a természetes C-vitamin, illetve számos további egészségvédő hatással rendelkezik. De hogyan tudjuk biztosítani a szükséges mennyiséget magunknak? A kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozás nagyban hozzájárul ehhez, azonban a leghatékonyabb módja a vitaminok pótlásának, ha étrend kiegészítőket fogyasztunk.

A Superum C kapszula összetétele által ideális mértékben és a lehető leghatékonyabb módon biztosítja a C-vitamin forrást szervezetünk számára. Megtalálható benne az aszkorbinsav mellett nyolcféle növényi kivonat, amelyek szintén a hasznosulást, a hatékony felszívódást segítik elő.

Amiatt, hogy természetes összetevőket tartalmaz, sokkal sikeresebben tudja a szervezet hasznosítani, ezáltal nem vész kárba, nem ürül ki a szervezetből úgy, mint szintetikus változatai. Bioflavonoidok találhatóak meg benne, ezentúl rutin, mely leginkább a gyümölcsökben lelhető fel, ami gátolja a sejtkárosodást.

Az immunrendszer támogatására most különösképpen nagy szükség van! A rohanó világ, a jelenkori probléma, mely az idő hiányát okozza, így kevesebb figyelem irányul a megfelelő ásványi anyag pótlásra. PErsze természetes formájukban sokkal jobban tudnak hasznosulni a különböző vitaminok, így egyetlen étrend kiegészítő sem tudja helyettesíteni a kiegyensúlyozott táplálkozást.

Azonban a természetes C-vitamin nagyban elősegíti a szervezet védekezését a különböző megbetegedésekkel szemben, biztosítani tudja a szükséges vitaminokat, mindezt organikus összetevőinek köszönhetően!

Számos területen van szükség a természetes C-vitaminra, amit ha máshogyan nem is, de kapszula formájában rendelkezésre tudunk bocsátani, így mindazon előnyös tulajdonságokat elérhetünk általa, amit egyébként egy hagyományos kapszulával nem tudnánk.