Safe Laser a fogászatban.

Szponzorált tartalom

Safe Laser

Safe Laser

Amikor sor kerül a fogorvosi látogatásra, hol kisebb, hol nagyobb gondok miatt keressük fel a szakembert. Míg egy felszíni fogtömést ma már gyakorlatilag egy gyermek is könnyedén elvisel érzéstelenítés nélkül, addig a komolyabb beavatkozásoknál még a rutinos felnőtteknek is inába száll a bátorsága. Ugyan sok esetben elkerülhetetlen a mélyebb kezelés, a gyógyulásban van segítség!

A Safe Laser mechanizmusai hozzájárulnak a gyógyulási idő lerövidítéséhez, mérsékelhetjük a fájdalmat a segítségével. Az olyan műtétek, mint a bölcsességfog húzás vagy implantátum beültetés már a nagyobb volumenű kezelésekhez sorolhatók. Mindkettő esetében arról van szó, hogy elkerülhetetlenek, mert hiányuk idővel még komolyabb problémákat idézhet elő.

A rehabilitáció mindkét esetben hosszas, idő kell a gyógyuláshoz. Persze vannak már jól bevált módszerek ahhoz, hogy problémamentesen vészeljük át a gyógyulási időszakot, de érdemes olyan lehetőségeket is megragadni, amivel esetleg eddig még nem találkoztunk!

Az egyik ilyen lehet a Safe Laser, ami nem egy újabb hóbort, hanem egy bizonyítottan hatékony terápia, lézerterápia. Miben tud segíteni? Mely fogászati problémák esetén alkalmazhatjuk?

Nem ritka, hogy az emberek felnőtt korban érkeznek el odáig, hogy fogszabályozót viseljenek. A fogszabályozásban is előszeretettel alkalmazzák a lágylézert, amely segít abban, hogy gyógyszerek nélkül mérsékelhessük a fájdalmat, amennyiben a fogszabályozással járó fájdalmakra keresünk gyógyszermentes megoldást.

Az implantáció is egyre nagyobb teret nyer, már sokkal rutinosabb eljárásnak számít a mesterséges foggyökér beültetése. Ez egy nagy előrelépés azoknak, akik a foghiány kezelését célozzák meg. A Safe Laser segíti a rehabilitációt, hiszen az implantált foggyökereknek be kell épülniük az ínybe, melyet előzőleg felvágtak. A lágylézerrel ez a gyógyulási folyamat is lerövidíthető!

Szeretné otthon használni a Safe Lasert? Ebben az esetben a laserberles.hu oldalon minden információt megtalál ahhoz, hogy Önnek is rendelkezésére álljon otthon ez a sokoldalú terápiás készülék!