Szponzorált tartalom

fuvarozás

Ha az ember időben ott szeretne lenni valahol, és a saját autó nem jöhet szóba, akkor ott nem egyszer taxis szolgáltatás igénybevételéhez fog folyamodni, hiszen városon belül A-ból B-be leggyorsabban és legkényelmesebben taxival lehet eljutni. De mi a helyzet olyankor, amikor nem személyszállításhoz kell járművet keríteni, ha fuvarozás, áruszállítás esetére kell kompetens céget szerezni? Ilyen esetben gondoljon a Szinker International Logisticsra!

Ismerkedjen meg a Szinkerrel!

A Szinker International Logisticsra valódi családi cég, egy családi vállalkozás, mely 1994-ben még egyetlen teherautóval kezdte meg a működését; innen sikerült a céget 30 teherautóval, kamionnal rendelkező komoly piaci tényezővé felfejleszteni, mely immáron 25 éve dolgozik a logisztikai üzletágban. Az ügyfelek igényeit 40 fős csapat igyekszik kielégíteni, nem kevesebb, mint 98%-os teljesítési ráta mellett. A számok is azt bizonyítják, hogy a Szinkerrel érdemes számolni!

Miért döntsön a Szinker mellett?

A logisztikai bizniszben, az áruszállítás üzletében természetesen más vállalkozások is jelen vannak, így aztán adódik a kérdés: miért pont a Szinkerre érdemes bízni a rakományát? Nos, azért, mert modern flottát képes a cég kiállítani, amelyet tapasztalt munkatársak irányítanak a célállomás felé. Nem jelent gondot a külföldi szállítmányozás sem, hiszen a Szinker haszongépjárművei az Európai Unió teljes területén és Svájcban is ott tudnak lenni bárhol, ahol a munkájukra szükség van.  Emellett természetesen a szükséges engedélyeknek és biztosításoknak is mind birtokában van a cég, amely állandóan elérhető ügyfélszolgálatot is üzemeltet annak érdekében, hogy a partnerekkel folyamatos tudjon lenni a kapcsolattartás. A Szinker képes akár 24 tonna részrakomány és komplett rakomány szállítására, sőt a raktározásban is segítséget tud nyújtani, ha kell.

A siker egyik titka a gyors ügyintézés

A 21. században nem elfogadható az, hogy egy cég nem reagál elég gyorsan a megkeresésekre, valamint az, ha nem tart megfelelő szintű kapcsolatot az ügyfelekkel. A Szinker International Logistics esetében egyik problémával sem kell szembesülnie az ügyfélnek. Amennyiben Ön megadja egyedi igényeit az Ajánlatkérés menüpontja alatt, úgy a Szinker egy napon belül biztosan válaszolni fog. Ha pedig sikerül mindenben megállapodni, akkor biztos lehet abban, hogy a teljesítés rendben meg fog történni.

Katalógus
Seobaglyak
Skiarena
Seobaglyak
Lapok
Honlapok
Masziv
Timpkiado
Romacentrum
Vahava hálózat
Aranyfa
Pecsa musichall
Használtruhanagykereskedés
Használtruhanagykereskedés
Trafikklub
Allegrohotel
Kedvenc étel
Amphorahotel
Kemiaeve
Semmelweissymposium
Serforras
Infomod
Amigohostel
Zehuze
Széchenyi központ
Videorgina
Dokkroom
Tender értesítés
Autókresz
Caribbean nights
Rókusfalvy pince
Ügyvédek cégalapítás
Visions
Mozi futár
Unisher
Zöld könyvtár
Oktatás tanfolyam
Patakcsoport
Basicnet
Logotherápia
Humansales
Sapiro transz
Herj
Noadog
Semmelweis innovations
Tirexi
Családi dvd