fuvarozás

Ha az ember időben ott szeretne lenni valahol, és a saját autó nem jöhet szóba, akkor ott nem egyszer taxis szolgáltatás igénybevételéhez fog folyamodni, hiszen városon belül A-ból B-be leggyorsabban és legkényelmesebben taxival lehet eljutni. De mi a helyzet olyankor, amikor nem személyszállításhoz kell járművet keríteni, ha fuvarozás, áruszállítás esetére kell kompetens céget szerezni? Ilyen esetben gondoljon a Szinker International Logisticsra!

Ismerkedjen meg a Szinkerrel!

A Szinker International Logisticsra valódi családi cég, egy családi vállalkozás, mely 1994-ben még egyetlen teherautóval kezdte meg a működését; innen sikerült a céget 30 teherautóval, kamionnal rendelkező komoly piaci tényezővé felfejleszteni, mely immáron 25 éve dolgozik a logisztikai üzletágban. Az ügyfelek igényeit 40 fős csapat igyekszik kielégíteni, nem kevesebb, mint 98%-os teljesítési ráta mellett. A számok is azt bizonyítják, hogy a Szinkerrel érdemes számolni!

Miért döntsön a Szinker mellett?

A logisztikai bizniszben, az áruszállítás üzletében természetesen más vállalkozások is jelen vannak, így aztán adódik a kérdés: miért pont a Szinkerre érdemes bízni a rakományát? Nos, azért, mert modern flottát képes a cég kiállítani, amelyet tapasztalt munkatársak irányítanak a célállomás felé. Nem jelent gondot a külföldi szállítmányozás sem, hiszen a Szinker haszongépjárművei az Európai Unió teljes területén és Svájcban is ott tudnak lenni bárhol, ahol a munkájukra szükség van.  Emellett természetesen a szükséges engedélyeknek és biztosításoknak is mind birtokában van a cég, amely állandóan elérhető ügyfélszolgálatot is üzemeltet annak érdekében, hogy a partnerekkel folyamatos tudjon lenni a kapcsolattartás. A Szinker képes akár 24 tonna részrakomány és komplett rakomány szállítására, sőt a raktározásban is segítséget tud nyújtani, ha kell.

A siker egyik titka a gyors ügyintézés

A 21. században nem elfogadható az, hogy egy cég nem reagál elég gyorsan a megkeresésekre, valamint az, ha nem tart megfelelő szintű kapcsolatot az ügyfelekkel. A Szinker International Logistics esetében egyik problémával sem kell szembesülnie az ügyfélnek. Amennyiben Ön megadja egyedi igényeit az Ajánlatkérés menüpontja alatt, úgy a Szinker egy napon belül biztosan válaszolni fog. Ha pedig sikerül mindenben megállapodni, akkor biztos lehet abban, hogy a teljesítés rendben meg fog történni.